با توجه به تورم اقتصادي، برخي از هتلداران تصميم ميگيرند تجهيزات آشپزخانه هتل را به صورت دست دوم خريداري کنند. در اين بين، وقتي در بازار ميگردند، با پيشنهادهايي خوب براي خريد تجهيزات آشپزخانه تالار مواجه ميشوند، اما دقيقا نميدانند که آيا ميتوانند تجهيزات آشپزخانه تالار را به عنوان لوازم آشپزخانه هتل استفاده کنند يا نه. با توجه به اينکه به اين پرسش بايد از جوانب مختلف پاسخ گفته شود، تلاش من هم اين است که در اين مجال، روي قسمتهاي گوناگون اين تصميم نورافکن بيندازم تا با آگاهي به مراتب بيشتري بتوانيد براي خريد تجهيزات آشپزخانه هتل اقدام کنيد.
به عنوان يک هتلدار بهتر از من ميدانيد که خدمات شما بايد متناسب با تعداد ستارهي هتل شما باشد. اين نسبت به تجهيزات آشپزخانه هتل هم برميگردد و در موفقيت تجارت شما نقش دارد. حالا تصور کنيد که يک هتل 5 ستاره تأسيس کردهايد و به مرحلهي خريد لوازم آشپزخانه هتل رسيدهايد. اگر بخواهيد تجهيزات آشپزخانه تالار را انتخاب کنيد، بايد سراغ آن تالارهايي برويد که همچون هتل شما، لوکس به شمار ميروند و امکاناتي بسيار تجملاتي به مشتريان خود ارائه ميکنند. اين تناسب باعث ميشود تأثير تجهيزات آشپزخانه در جذب مشتري به حداکثر برسد. از طرف ديگر، فرض کنيد يک هتل دو ستاره را اداره ميکنيد و قصد داريد تجهيزات آشپزخانه هتل را جايگزين کنيد. در اين صورت اگر تناسبي را که گفتيم، رعايت نکنيد، مجبور خواهيد بود پول بيشتري براي خريد تجهيزات آشپزخانه تالار دست دوم از جيبتان خارج کنيد و اين مسلما يک ضرر براي شما قلمداد ميشود. چون بازدهي قيمتي شما براساس هتل دو ستاره است و لوازم آشپزخانه هم بايد به همان نسبت ارزان باشد.
حالا با هر تعداد ستارهاي که در کنار نام هتل شما نقش بسته است، بايد به کيفيت تجهيزات آشپزخانه تالار هم دقت کنيد. چون حتي اگر هتل شما دو ستاره باشد ولي لوازم تالار بسيار فرسوده باشد، مشتريان رغبتي به معرفي هتل شما به دوست و آشنا نخواهند داشت. اما چگونه ميتوانيد کيفيت تجهيزات آشپزخانه تالار را تشخيص دهيد؟ اين کار را حتما بايد با م يک سرآشپز خبره انجام دهيد. چون او به خوبي اطلاع دارد که مثلا يخچال يا اجاق گاز و فر، چقدر استفاده شدهاند و آيا از دوام کافي براي کار چندساله برخوردار هستند يا نه. اگرچه تجهيزات آشپزخانه هتل استفادهاي معمول دارند و خرابي کمي در آنها ديده ميشود، ولي چون در تالار امکان شکستگي يا آسيبديدگي تجهيزات بيشتر است، بايد به بحث استهلاک عنايتي درخور داشته باشيد.
مورد ديگري که شايد از قلم بيندازيد، حجم و تعداد تجهيزات آشپزخانه هتل است. يعني بايد ببينيد حداکثر چه تعداد مسافر در هتل شما اسکان داده ميشوند و خرابي لوازم آشپزخانهي هتل شما معمولا چقدر است. با اين اعداد ميتوانيد تجهيزات آشپزخانه تالار دست دوم را با اطلاعات دقيقتري بخريد.
مرسوم است که براي هر اتاق هتل، به اندازهي دو اتاق تجهيزات آشپزخانه براي پذيرايي در نظر ميگيرند؛ زيرا ممکن است به هر دليلي، خرابي خاصي در وسايل پذيرايي به وجود آيد و مجبور باشيد از تجهيزات جايگزين استفاده نماييد. به هر روي، آنچه باعث ميشود تجهيزات آشپزخانه تالار قابل استفاده به عنوان تجهيزات آشپزخانه هتل باشد، ميزان مطابقت نيازها و سطح تالار و هتل است. اين موارد را فقط خود شما ميتوانيد محاسبه کنيد، نه کس ديگري.
درباره این سایت