تجهيزات آشپزخانه هتل


وقتي به عنوان مدير يک هتل يا تالار قصد داريد به خريد تجهيزات آشپزخانه هتل يا تالار ورود کنيد، بايد چندين ويژگي را در انتخاب خود دخالت دهيد. يک تالار مختصات خاص خود را دارد و اين مختصات بايد در تجهيزات آشپزخانه تالار هم بروز پيدا کند. اگر تناسب کافي بين کاربري هتل و تالار و لوازم آشپزخانه وجود نداشته باشد، سرويس‌دهي به ميهمانان و مسافران به خوبي صورت نمي‌گيرد و آنچه براي مدير تالار و هتل باقي مي‌ماند چيزي جز ضرر نخواهد بود. پس اگر از اين ضرر برحذر هستيد و علاقه داريد که در مورد انتخاب تجهيزات آشپزخانه هتل و تالار بيشتر بدانيد، چند دقيقه‌اي روي نکاتي که عرض مي‌کنم، تأمل کنيد.


لاکچري بودن تجهيزات آشپزخانه هتل


وقتي هتلي با حداقل سه ستاره را مديريت مي‌کنيد، نيک مي‌دانيد که رضايت مسافران، در گرو خدماتي است که به آن‌ها عرضه مي‌کنيد. تجهيزات آشپزخانه هتل شامل وسايل پذيرايي از گردشگران در رستوران و تزيين غذاها هم مي‌شود. به علاوه، تميزي لوازم آشپزخانه نيز، به چشم مسافر مي‌آيد و همه‌ي اين موارد دست به دست هم مي‌دهد که خريد تجهيزات آشپزخانه هتل جزء مراحل دشوار در مديريت چنين مجموعه‌هايي باشد. پس مشاهده مي‌کنيد که با کلاس و لاکچري بودن تجهيزات مي‌تواند شما را در خاطر توريست‌ها ماندگار کند و همين موضوع باعث شود که آن‌ها از خدمات شما، در صفحه‌ي اينستاگرام خود، استوري و پست منتشر کنند. فراموش نکنيد که برخورد پرسنل هتل هم جزء لاکچري بودن هتل به شمار مي‌رود و بايد آن را هم ضميمه‌ي تجهيزات آشپزخانه هتل کنيد.


حجم و اندازه‌ي تجهيزات آشپزخانه تالار


اولين تصويري که پس از شنيدن نام تالار در ذهن ما نقش مي‌بندد، تعداد زيادي آدم است که در تالار رفت‌وآمد مي‌کنند و يا سر ميز شام حاضر هستند. پس مشخص است که تجهيزات آشپزخانه تالار بايد در حجم و اندازه‌ي بزرگي تهيه شود تا جواب‌گوي اين تعداد انسان باشد. از نکاتي که بايد پيش از تهيه تجهيزات آشپزخانه تالار به آن توجه کنيد، امکان بسط تعداد وسايل پذيرايي و تجهيزات آشپزخانه است. چرا که ممکن است در مراسمي، تعداد ميهمانان به حدي فراتر از پيش‌بيني برسد و تجهيزات تالار کفاف آن تعداد را ندهد. پس هميشه فکر حالت‌هاي فوق‌العاده را بکنيد و طبق آن تجهيزات آشپزخانه تالار بخريد.


تنوع تجهيزات آشپزخانه هتل


مسافران شايد از کيفيت غذاهاي هتل راضي باشند اما به دليل نبود امکانات کافي، تجربه‌ي دسته‌اولي را از هتل شما به دست نياورند. يکي از دلايل اين امر، نبود تجهيزات آشپزخانه هتل به اندازه‌ي کافي است. مثلا فرض کنيد برخي از مشتريان شما، علاقه‌ي خاصي به جا تخم‌مرغي داشته باشند؛ ولي زماني که مي‌خواهند در هتل شما صبحانه بخورند، تخم‌مرغ را در بشقاب مي‌بينند. مسلما اين برخورد مورد انتظارِ مسافر نبوده است و او نمي‌تواند خود را قانع کند که ديگران را به آمدن به هتل شما ترغيب نمايد. پس در ليست تجهيزات آشپزخانه هتل به جزئياتي مثل جا تخم‌مرغي هم دقت کنيد.


ظاهر و نماي تجهيزات آشپزخانه تالار


تجهيزات آشپزخانه تالار


شايد شما هم تجربه کرده باشيد که اکثر تالارها از هم تقليد مي‌کنند و تجهيزات آشپزخانه تالارها بسيار شبيه به هم است. شما به عنوان مدير تالار مي‌توانيد به اين مسأله به شکل يک فرصت نگاه کنيد و با تمايز خود از سايرين، در رقابت سهمگين بين تالارها پيروز از ميدان مسابقه بيرون بياييد. براي نمونه، براي آنکه خدمات تالار خود را خاص کنيد، مي‌توانيد در ميزهاي سيار لوازم پذيرايي، لوگو تالار خود را درج کنيد تا خاص‌تر جلوه کنيد.


 


 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : آشپزخانه ,تجهيزات ,تالار ,کنيد ,بايد ,اندازه‌ي ,تجهيزات آشپزخانه ,آشپزخانه تالار ,لاکچري بودن ,بودن تجهيزات ,وسايل پذيرايي ,تجهيزات آشپزخانه تالار ,خريد تجهيزات آشپزخانه
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Ashley مجلس شورا صفحه رسمی دکتر امیر مهرعلیئی HajiLand | حاجی لند Iran Sketch منتا Franceparisgallery آزمون شیرینی پزی فنی و حرفه ای خرید اینترنتی پرواز تا عشق